HomeDesign › En Playtype poster passer perfekt til det stilede hjem

En Playtype poster passer perfekt til det stilede hjem

Pryd dine vægge med smuk typografi (foto cahetu.com)

Pryd dine vægge med smuk typografi (foto cahetu.com)

Hjemmet siger meget om den person, som bor der. Indretningsstilen afspejler i høj grad, hvem man er. Derfor er det ikke uvæsentligt, hvordan du indretter dit hjem. Du skal føle dig tilpas og tryg, og så må stilen godt afspejle din personlighed. Specielt dit valg af kunst og posters er vigtigt. Det danske designfirma, E-types, har skabt en række lækre posters med typografi, som passer perfekt ind i den skandinaviske og nordeuropæiske designkultur. Disse posters kaldes Playtype. Playtypes udtryk er enkelt og stilrent med et twist. Playtype posters skabes ud fra 20 års typografidesign, så kvaliteten er i top. Playtype posters trykkes i forskellig typografi, og man kan derfor få en poster, som passer perfekt til ens indretningsstil. Som navnet ”Playtype” antyder, er det E-types legeplads. Her er der højt til loftet og plads til, at man kan lege med det visuelle udtryk, hvilket giver nogle ekstremt lækre posters, som har opnået stor popularitet og bred anerkendelse fra udlandet.

Playtype posters er leg med typeografi

Det legende udtryk, som E-types skaber med deres Playtype posters opstår ved, at de tager velkendte typografier og leger med vores forståelse af disse skrifttyper. E-types skaber ikke kun Playtype posters, men laver også en serie af kalendere. Kalenderne i E-types serie er stærkt stiliserede med enkle, lige linjer og smukke romertal. Et vaskeægte must-have til hjemmet eller kontoret. Den simple, men samtidig sofistikerede stil, som E-types arbejder med, passer generelt godt til skandinaviske hjem, hvor less-is-more, og hvor man dyrker det enkle, men smukke udtryk.

Klik her og find en cool Playtype poster

Share

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>