HomeAltaner › En ny altan giver udendørs hjerterum til hele familien

En ny altan giver udendørs hjerterum til hele familien

En altan af stål er den bedste løsning (foto minaltan.dk)

En altan af stål er den bedste løsning (foto minaltan.dk)

En lejlighed kan nogle gange føles snæver, mørk og indelukket. I stedet for at lede efter ny lejlighed, så kan en ny altan måske være løsningen. Bor du og din familien i en lejlighed, kan I nemt komme til at savne at komme uden for. Det er langt fra alle boligkomplekser, der har gode udefaciliteter og ligger lejligheden ikke lige ved en park, så er familien ofte bundet til huset. Her kan en ny altan gøre underværker. En ny altan tilføjer lejligheden et lille hjerterum, hvor mor kan få fred med en kop kaffe om morgenen, mens børnene larmer rundt inden skole.

 

Familiens have på en ny altan

Hvor far måske kan have et par tomatplanter, som kan blive nusset om og hvor hele familien kan samles til en hyggelig grillmiddag en sommeraften. Altanen vil i ikke bare give lidt ekstra plads, men også give rummet, som altanen fører ind til et dejligt lys og mulighed for udluftning. Drømmer din familie om en have? Men bor I lige nu i en lejlighed uden mulighed for at flytte, så er kan en ny altan være løsningen! I kan nemlig nemt lave jer en lille have på en altan. Urbane have er i de sidste år blevet rigtig populære, fordi flere og flere flytter til byen, men stadig vil have de muligheder, som man har på landet deriblandt en have.

 

Få dit eget frirum

En have på en altan er ikke stor og enorm, men tager samtidig heller ikke så meget tid. Til gengæld kan de give gode oplevelser og et dejligt projekt til børnene. At få ting til et gro er ikke bare noget, der fascinerer mange børn, det er også en utrolig stor tilfredsstillelse, at vokse sine egne tomatplanter. Netop tomatplanter er meget populære at vokse på altaner, fordi de kan få meget lys og læ her.

 

På www.minaltan.dk kan I købe og få installeret en altan.

 

Få mere information her:

Altan inspiration – åndehul eller spisestue under himmelen?

Brug din altan om efteråret og vinteren

Share

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>