HomeMøbler › En kommode skaber overskuelig samling på dine sager

En kommode skaber overskuelig samling på dine sager

Kommoder findes i mange forskellige stilarter (foto ide.dk)

Kommoder findes i mange forskellige stilarter (foto ide.dk)

Hvis du står i den ubelejlige situation, at du ikke helt ved, hvad du skal gøre af alle dine sager, så skulle du tage at investere i en kommode. En kommode er simpel at have stående, du kan altid se ned i alle lag af den, og hvis du har en pæn bordlampe, skåle med makeup eller bøger, kan du have det til at stå pænt ovenpå kommoden.

En kommode samler dine sager, men er også en designdel i sig selv. Der findes kommoder i mange forskellige stilarter. Derfor har du også muligheden for at præge dit hjem med en kommode, selvom din første tanke var, at en kommode var noget du fik for at være praktisk.

Nogle kommoder er store og bombastiske i træ. Disse giver et markant look til værelset eller stuen, og alt efter hvilken farve den har, kan den både udstråle noget meget feminint i hvid eller noget mere maskulint i træfarve.

Simple sager

Hvem skulle tro at 12 T-shirts og 30 par trusser nogensinde kunne komme til at ligge på en måde, så de faktisk virkede overskuelige? Det virker nemlig altid til, at alting i sidste ende ender med at rode, uanset hvad man gøre. Men sådan behøver det ikke at være.

Hvis du kommer mindre kasser ned i dine kommodeskuffer, kan du hurtigt samle de ting, der passer sammen, og som du gerne vil have samlet et sted. Det kan for eksempel være at have alle strømper i en kasse, alt undertøj i en anden og så lade T-shirtsene ligge ved siden af i skuffen.

Kommode kan også bruges til andet end tøj. Hvis du vil opbevare dine glas eller dit bestik på en anderledes måde, kan du for eksempel gøre det – og placere din kommode i stuen. Uanset hvad gør en kommode dine ting til simple sager.

Se mere om en kommode her

Share

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>