HomeMadras › En god madras er vigtigst

En god madras er vigtigst

Madrassen SKAL være god (foto sengespecialisten.dk)

Madrassen SKAL være god (foto sengespecialisten.dk)

Jeg overdriver vist ikke, hvis jeg siger, at en madras er det allervigtigste i din seng. For det er den! Udseendet af din seng betyder jo ikke noget for, hvordan du sover om natten, vel? Din madras skal kunne mange ting, for at du kan få en rigtig god søvn om natten. Jeg kan for eksempel lige nævne nogle mærker, der laver rigtig gode madrasser. Det er Dunlopillo, Tempur og Auping. Dunlopillos madrasser er gode, fordi de har syv komfortzoner, der sørger for, at din ryg ikke lider overlast om natten. Den sørger altså hele tiden for det rigtige pres på din krop. Det er super smart! Tempur er vist det, man kan kalde lidt af en revolutionen inden for madrasser. De er nemlig gået skridtet videre. Hele madrassen er nemlig en stor komfortzone, der sørger for, at du ikke ligger forkert.

Spørg din forhandler om din nye madras

Det kan være en rigtig god idé at købe din madras hos en erfaren sengeforhandler. Vejledning ved køb af madrasser er nemlig guld værd. Det kan godt være, at den ene madras vil være perfekt til dig, mens den anden slet ikke vil opfylde dine ønsker og behov. Det kan være en god idé at nævne for din forhandler, hvis du for eksempel har nogle skader i ryggen eller lignende. Så kan han tage højde for det, når han anbefaler dig, hvilken madras, du skal have.

Klik her for at finde den helt perfekte madras til sengen.

Share

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>