HomeAltaner › En fransk altan bidrager også til velvære

En fransk altan bidrager også til velvære

En fransk altan er næsten essentiel om sommeren (foto minaltan.dk)

En fransk altan er næsten essentiel om sommeren (foto minaltan.dk)

Når man bor i en af de større byer, omgivet af beton, biler og mennesker, kan det være rart at komme ud og nyde naturen ind i mellem. Men hvis ikke man har muligheden i form af for eksempel en gårdhave, kan det være begrænset hvor meget man drager nytte af byens parker, da det ofte kan kræve planlægning af dagen og en pakket taske. Alternativet kan være en altan, men det er også en stor investering, og der kan være udfordringer herved.

 

Få en fransk altan

 

Der kan være diverse udfordringer, der kan sætte en stopper for drømmen om en altan. Det kan være prisen, der ligger i den høje ende. Det kan også være godkendelse fra kommunen, fredede bygninger og meget andet. Heldigvis er der en anden mulighed, hvormed du kan få nogle af de samme glæder en almindelig altan kan give dig: nemlig en fransk altan. Du får ikke de ekstra kvadratmeter til boligen, men du får en altandør med dertilhørende værn, som stadigvæk kan tillade at der kommer en masse lys og luft ind i rummet, og får det til at syne større. På den måde kan du stadigvæk nyde din kaffe, mens du står over spejder over byens summende liv, samtidig med at du får solen i ansigtet.  Du kan også sætte dig med en stol, mens solen står på – eller er på vej op eller ned – med et glas vin og nyde roen.

 

Nyd det grønne

 

Selvom du ikke får en altan, kan du stadig nyde godt af de grønne liv. Værnet er nemlig perfekt til en altankasse, og på den måde kan du få glæde af diverse krydderurter i din mad, eller nyde synet og duften af dine yndlingsblomster eller planter. Det grønne bidrager til miljøet og til vores egen velvære – vi bliver glade af at se på det, og derfor er en fransk altan ligeså god som en almindelig altan.

 

Se hvor du læser mere om en fransk altan her

 

Klik videre herind:

En ny altan giver udendørs hjerterum til hele familien

Få et pust ude fra med franske altaner

Share

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>