HomeSenge › Elevationssenge der løfter dig ind i drømmeland

Elevationssenge der løfter dig ind i drømmeland

Sov endnu bedre i en elevationsseng_ (foto Dunlopillo.dk)

Sov endnu bedre i en elevationsseng (foto Dunlopillo.dk)

Elevationsteknologien til senge er mere populær end nogensinde, og det er til at forstå. Elevationssengen kan nemlig gøre noget nærmest mirakuløst ved din nattesøvn, og det kan komme alle til gode, der er interesseret i at sove godt hver nat. Men når det så er sagt, så er elevationssengen i sandhed en gave til dem, der lider af forskellige skavanker.

Det kan for eksempel være en ældre person, der har svært ved at lægge sig i og rejse sig fra sengen. Hvis det er tilfældet, så er elevationssengen en ven i nøden, der tilbyder en god håndsrækning, når man skal i seng og op fra sengen igen. Da begge ender af sengen kan hæves og sænkes, kan man vælge at hæve den øverste del af sengen, til man nærmest sidder oprejst. Derfra er det lette at glide ud af sengen. Og omvendt kan man begynde med at sætte sig til rette, når man skal i seng og så langsomt sænke sengen til man ligger ned.

Indstil dig på god nattesøvn i elevationssengen

Når du så skal sove er der et utal af muligheder for, hvordan du kan ligge. Indstil sengen, så du ligger rigtig behageligt, og forbered dig på god søvn. Det kan være, at du gerne vil have hævet benenden af sengen, så dine ben bliver løftet. Det kan være et godt middel mod ømme ben og fødder, der er trætte efter en lang dag.

Det kan også være, at din ryg har det bedst med, at hovenenden er lidt hævet, så du ikke ligger fladt ned. Prøv dig frem, for du finder hurtigt ud af, hvad der hjælper på din komfort, når du skal ligge i sengen i flere timer. Og det er her den ægte komfort begynder.

Se et stort udvalg af elevationssenge hos Dunlopillo

Se på flere senge:

Wonderland senge – skræddersyet søvn til dine behov

Gode elevationssenge til dårlige rygge

Akva – vælg vandsengsretro i soveværelset

Share

2 Comments.[ Leave a comment ]

  1. […] Elevationssenge der løfter dig ind i drømmeland […]

  2. […] Elevationssenge der løfter dig ind i drømmeland […]

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>