HomeSenge › Elevationsseng – mere end bare en soveplads

Elevationsseng – mere end bare en soveplads

Tempur seng (Kilde: Tempur.dk)

Tempur seng (Kilde: Tempur.dk)

En elevationsseng før det meget mere behageligt for dig, at se tv, læse eller for den sags skyld arbejde inden du falder i søvn.

En elevationsseng er pengene værd

Elevationssenge har for alvor fået fat i den danske befolkning, og umiddelbart passer denne form for seng også til manges behov. Elevationssengen gør det muligt for dig altid at indrette din ligge- og eller siddestilling så den passer til, hvad end du laver. Du kan nemlig med en fjernbetjening hæve eller sænke begge ender af din madras, hvilket skaber mere komfort uanset om du skal sove eller arbejde.

Det afspejler sig også i salgsstatistikkerne, der viser, at omtrent hver anden seng, der bliver solgt i Danmark kan hæves eller sænkes.

Senge fra Tempur

Sengemærket Tempur, madrasser blev oprindeligt udviklet til rummet, men nu er de en af de førende producenter af elevationssenge på markedet. Det skyldes blandet andet at Tempur bruger en bestemt form for skum til deres madrasser, der former sig meget præcist efter kroppen og derfor fordeler trykket og forebygger trykbelastninger.

En af de populære madrasmodeller fra Tempur er Tempur Deluxe, der er set på SengeSpecialisten.dk til 10.999 d. 15/3.

Share

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>