HomeIndretning › By Nord puder – du bliver altid gladere for kvalitet

By Nord puder – du bliver altid gladere for kvalitet

Bæredygtig kvalitet (Foto Cahetu.dk)

Bæredygtig kvalitet (Foto Cahetu.dk)

En boligindretning er altid kun ligeså dyr, som du gør den til. Det vil sige, at du sagtens kan komme af sted med at indrette for en slik, hvis det er det, du vil. Der er bare altid en sondring, når man kaster sig ud i sådan et projekt: Vil du have en billig løsning lige nu, eller vil du have kvalitet, der holder længere, men som til gengæld koster lidt mere? Puder fra By Nord er et godt eksempel på netop det.

Kvalitet koster nogle penge

By Nord er kendt for at lave god kvalitet. Hos dem kan du – ud over puder – også købe sengetøj, viskestykker og små ting som punge og nøgleringe. Deres puder er lavet i 100% bæredygtigt bomuld eller hør, og By Nord har leget med motiver, som leder tankerne hen på den nordiske natur. De fleste af dem sælges for mellem 299 og 699. Du kan, indrømmet, sagtens få nogle puder, som sikkert koster det halve. Men lige præcis kommer sondringen ind i billedet. For det første betaler du for kvaliteten hos By Nord, du giver penge til en bæredygtig produktion, og så er du også sikker på, at puderne holder langt længere tid.

Se nogle af By Nord puderne her

Share

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>