HomeIndretning › By Nord forbløffer gang på gang med storslåede nordiske designs

By Nord forbløffer gang på gang med storslåede nordiske designs

Taler den nordiske natur til dig? (Foto Cahetu.com)

Taler den nordiske natur til dig? (Foto Cahetu.com)

Er du fan af By Nords univers? Kunne du sætte et item fra By Nord ind i alle rummene af dit hjem? Det er der mange der kan, og det er helt forståeligt. By Nord er et genialt mærke, der har fundet et koncept, der fungerer. Den nordiske natur og det nordiske dyreliv er rigt og smukt på en helt speciel måde. Det er hårdt og råt, men kan med de rette kombinationer give et varmt hjem, som derudover også er er smukt og særpræget.

Det er ligeledes fedt med et design, man ikke er i tvivl om, hvad forestiller. Et træ er et træ, og en ulv er en ulv. By Nord har skudt papegøjen, virker det til. Når nogle kigger på deres designs, får de måske lyst til skifte stil fuldstændig.

Kan man kombinere By Nord og Paul Pava?

For det er måske det eneste problem med By Nord. Problemet består i, at det er en helt klar stil. Neutral og markant på samme tid. Sort og hvidt burde passe sammen med alt, men man kan have svært ved at forene tanken om By Nord og Paul Pava eller farverige Lykke-malerier. Det er to hvidt forskellige stile, skrappe og glade farver og motiver over for seriøse nordiske dyr eller øjeblikke.

Men spørgsmålet er, om det er By Nords problem eller hende, der har fyldt sit hjem med glade motiver? Og det næste spørgsmål er, om det overhovedet er et problem. Man burde kunne lave en fed kombination ud af pangfarver og råt nordisk design. Basen skal bare være neutral, og øjet for detaljer skal være stillet på skarpt.

Kender du ikke By Nords univers, så burde du tjekke det ud. Det er en oplevelse, som du sikkert ikke vil fortryde. Men pas på, måske får du lyst til at slippe By Nord fri i dit hjem på bekostning af dine gamle ting. Du kan dog kombinere dig ud af det problem.

Se et udvalg af By Nord her

Share

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>