HomeIndretning › Brug dine gardiner i indretningen

Brug dine gardiner i indretningen

Gardiner er mere end afskærmning (Kilde Colefax.com)

Gardiner er mere end afskærmning (Kilde Colefax.com)

Er du netop flyttet i en ny lejlighed? Eller er du bare lidt træt af at se på den gamle? Trænger du til at få piftet boligen lidt op? Så gå på opdagelse i boligmagasiner og på nettet. Der er altid gode tips og tricks til, hvordan du gør din bolig mere personlig og moderne. Du kan gøre rigtig mange ting for at ændre udtrykket i dit hjem. Det mest oplagte er at købe nye møbler, men det har de færreste råd til at gøre ret tit, og det er også alt for bøvlet hele tiden at skulle flytte rundt på inventaret i dit hjem. Der er heldigvis billigere og lettere alternativer. For eksempel kan du pifte dit hjem op med noget fedt tilbehør. Puder, gulvtæpper, plaider, billeder, vaser, blomster og ikke mindst gardiner. Gardiner er noget af det vigtigste i hjemmet. Læs her hvorfor.

Gardiner gør dit hjem smukkere

Gardiner har både en praktik og æstetisk funktion. De rigtige gardiner kan skabe stemningen i et rum ved hjælp af lyset. Rullegardiner, liftgardiner, plissegardiner, panelgardiner, you name it. Uanset hvilken slags gardiner, du vælger, så kan de gøre noget ganske særligt for udtrykket i dit hjem. Derudover har de en æstetisk funktion i og med, at de er smukke, når de bare hænger – også selvom de ikke bliver brugt. Et vindue er langt fra det samme uden gardiner. Det virker bart og tomt. Desuden ser det underligt ude fra, hvis der ikke er gardiner i det. Så ligner det mest af alt, at huset står tomt.

Find smukke gardiner her!

Share

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>