HomeAltaner › Brug din altan om efteråret og vinteren

Brug din altan om efteråret og vinteren

Altanen er en god genvej til at få noget luft om vinteren (foto minaltan.dk)

Altanen er en god genvej til at få noget luft om vinteren (foto minaltan.dk)

Du ser længselsfuldt tilbage på de dejlige lyse sommeraftener, I tilbragte på jeres altan. Bare med en lun trøje over sig, godt gang i den lille grill, og med rødvin i glasset og gode venner ved siden af jer. Her kunne I sidde ude hele natten og nyde, at det var sommer. I kunne også sole jer derude en dejlig sommerdag eller sidde derude og læse en god bog. Men ak, nu har efteråret meldt sin ankomst, og når du kigger ud på den før så indbydende altan, siger den dig nu ikke noget. Et par visne blade ligger på gulvet på altanen, og blæsten hiver i de par stole og bordet, der står derude. Det er koldt at sidde derude, og lidt støv regn engang imellem gør heller ikke fornøjelsen bedre.

Altanen kan faktisk bruges året rundt

Men selvom du ikke synes, det ser helt så indbydende ud, så kan du faktisk sagtens benytte dig af din altan også om efteråret og om vinteren. Som man siger, så handler det altså om den rette påklædning og så måske også, at man tager sig et par forholdsregler. Først og fremmest kan du gøre altanen klar til efterårs- og vinterbrug ved at sætte et læhegn op derude. På den måde kan du faktisk sidde lidt i læ derude, selvom blæsten suser forbi dig.

Det er også bare med at pakke sig godt ind i tæpper eller måske endda en sovepose og et godt tørklæde og så sætte sig derud med en kop varm te i kruset. Det er godt at komme lidt udendørs og især om efteråret og vinteren, da vi har brug for solens stråler efter en lang dag på kontoret. Så på med det varme tøj og hop ud på altanen.

Find altaner hos: http://minaltan.dk/

Du kan også læse mere om balkoner

Share

1 Comments.[ Leave a comment ]

  1. […] Brug din altan om efteråret og vinteren […]

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>