HomeStue › Boligindretning – Husets hyggeligste rum

Boligindretning – Husets hyggeligste rum

Stue - (Foto: indretninginspiration.dk)

Stue - (Foto: indretninginspiration.dk)

Stuen er husets hjerte, hvor familien samles, hvor der ses fjernsyn, arbejdes, læses og hvor du har gæster. Med så mange aktiviteter bør stuen indrettes praktisk og samtidig præsentabelt. Hovedattraktionen i de fleste stuer er fjernsynet. I fladskærmsfjernsynets tid er der ikke det store behov for særlige møbler til fjernsynet, men arrangementet omkring fjernsynet bør være sådan, at der er plads til alle, og at man samtidig kan føre en samtale med hinanden. Derfor behøver man ikke sætte møblerne i en sofarække med direkte fokus på skærmen. I stedet kan man indrette sig sådan, at nogle siddepladser står på siden, så man også kan se hinanden og stadig følge med i, hvad der sendes i kassen.

Både til fjernsyn og fest

Men stuen er også der, hvor du selv skal kunne nyde en god bog eller musik. En god lænestol er en klassisk løsning, som kan blive et af de vigtigste møbler i stuen. Lav en læseplads i den modsatte afdeling af fjernsynsalteret, hvor du kan tage bøgerne ud af reolen, læne dig tilbage og nyde freden. Er man meget selskabeligt anlagt, bør man også tænke i muligheder til at skabe mange siddepladser, hvis der er fest. F.eks. ved hjælp af sofaer med moduler, som kan sættes på og tages af, som man finder det nødvendigt.

Share

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>