HomeAltaner › Altaner i København? Udnyt den ekstra plads

Altaner i København? Udnyt den ekstra plads

En altan er komplet med en flot dør (foto minaltan.dk)

En altan er komplet med en flot dør (foto minaltan.dk)

Altanerne bliver mere og mere populære, og de betragtes i højere grad som en integreret del af vores hjem, som også kan indrettes, pyntes og forfines lige som vi gør med stue, køkken og soveværelse. Årsagen til den voksende interesse i altaner kan være det manglende natur i bylivet. Beboerne i byen har et større ønske end tidligere om at omgive sig med planter og blomster på altanen. På den måde kan de få lidt natur, selvom de bor midt i byen.

 

Altanen er et praktisk sted til opbevaring.

En altan kan være en hyggelig men også praktisk foranstaltning. Dog kan pladsen ofte være træng, så det er en god idé at indrette altanen så optimalt som muligt. På den måde er der plads til de ting, vi forbinder med livet på en altan, samtidig med at de ekstra kvadratmeter, du får til din lejlighed, kan udnyttes praktisk. Der er dog begrænset plads på en altan, så det kan være en god idé ikke at overmøblere gulvet, så man beholder den luftige frihed, som er meningen med en altan. Det drejer sig altså i øj grad om at udnytte de få kvadratmeter, man har til rådighed på altanen. Jo mere du kan hænge op, jo mere friplads har du på gulvet.

 

En altan som du vil have den

Der tales ofte om to forskellige funktioner, når man snakker om altaner. Det første er naturnydelse i sommerhalvåret. Den anden er praktisk opbevaring i vinterhalvåret. Vælger du for eksempel og indrette din altan med en opbevaringsbænk, er det oplagt at udnytte pladsen til det, du ikke har plads til i lejligheden. Dog skal man være opmærksom på de ting, der ikke tåler vinterens vejr, men ellers er det kun fantasien, der sætter grænser for pladsudnyttelsen.

 

Læs mere om hvordan i får altaner til jeres boligforening i København

 

Se også:

Altanafskærmning holder både vind og lange blikke væk

Altaner er private frirum med plads til omtanke

Share

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>