HomeAltaner › Altaner er private frirum med plads til omtanke

Altaner er private frirum med plads til omtanke

 

Fred og ro på egen altan (foto minaltan.dk)

Fred og ro på egen altan (foto minaltan.dk)

Altaner er rare. De er en uundværlig del af det at bo i lejlighed, synes mange. Mange forbinder altaner med hygge, liv og åbenhed. I byen er man selvsagt tvunget til at bo side om side med mange mennesker på et sted. Hvorfor ikke gør det lidt hyggeligere med altaner, har mange sikkert tænkt. Hvorfor ikke finde hinanden som ligeværdige i betonjunglen. For når der er hyggeligt mellem mennesker, er det jo også rarere at bo sammen. Det er her, man kan finde sammen og finde sig et koblingspunkt. Det er i hvert fald sådan, altaner fungerer for mange mennesker.

Plads til alle selskaber

Altaner giver jer alle et sted at finde hinanden. Her kan I holde familiefødselsdage og kæresteaftener. Her kan I se, hvordan solens stråler giver os alle et blik for det smukke. For fra altaners højde har byen et andet blik, og det vi har blik for er anderledes. Her er der højt til loftet, og her kan man drømme om det, som synes så fjernt, om det som synes smukt. Her er der plads til at koble fra og finde sig selv igen.

Kobl fra!

En altan giver i sandhed mulighed for at nyde luften, den rene luft, som hersker i de højere luftlag. Her kan man rigtig nærstudere, hvordan det er at leve. Her kan man være udenfor og indenfor på engang, tæt på jorden og alligevel så højt oppe i skyerne. Med blikket spændt horisonten i det fjerne, er vi på altaner indstillede på at kunne nyde hinandens samvær, om det så blot er for en stund, eller for en helt aften i selskab med det hyggeligste man har, og det som man aldrig glemmer, men altid har med sig. Altaner er private offentlige steder, hvor man stiller alt, hvad man har til skue, men sig selv inkluderet er man en del af de betragtende. Her hviler byens hjerter, omend pulserende, så i en lavere frekvens end på gadens tætte belysning.

Få yderligere information om altaner her:

Altan inspiration – åndehul eller spisestue under himmelen?

Brug din altan om efteråret og vinteren

Ny altan kan få dig med ud til sommeren og solen

Share

1 Comments.[ Leave a comment ]

  1. […] Altaner er private frirum med plads til omtanke […]

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>