HomeAltaner › Altaner er også for virksomheder

Altaner er også for virksomheder

Et nyt image, der signalerer en moderne, kreativ virksomhed. Et personalegode, som giver de ansatte et ekstra boost i hverdagen. For mange virksomheder rummer en altan eller en balkon uanede muligheder.

På mange måder kan en altan eller en balkon være lige netop det, din virksomhed har brug for. Tænk engang over, hvilke tanker du selv får, når du tænker på en bygning med en stor og flot altan – overskud, kreativitet, luksus. Prøv at forestille dig, hvilket førstehåndsindtryk, du vil kunne give en potentiel kunde, hvis du kan invitere ham på en kop friskbygget kaffe på altanen i flotte omgivelser med frisk luft og morgensol. Alt sammen kvaliteter, som klæder de fleste virksomheder.

En altan kan give øget arbejdsglæde

Tænk også på, hvad en altan vil gøre for arbejdsmiljøet i din virksomhed. Kontoret bliver større, og omgivelserne bliver lysere og mere luftige. Altanen vil i sig selv kunne fungere som inspirationskilde for de ansatte, som til enhver tid kan gå ud i den friske luft og lade sig lade sig inspirere af omgivelser og diskutere idéer med hinanden.

En altan eller en balkon er en personalegode på lige fod med fri kaffe, gratis vand og frihed under ansvar. En altan eller balkon vil uden tvivl løfte medarbejdertilfredsheden i din virksomhed, så kontakt en leverandør og få et gratis, uforpligtende tilbud af en professionel rådgiver. Så er du sikker på at få en altan, der vil løfte både den indre og ydre æstetik i dit firma – til en pris, der på ingen måder slår bunden ud af budgettet.

Få et tilbud på altaner her!

Share

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>