HomeSenge › Akva – vælg vandsengsretro i soveværelset

Akva – vælg vandsengsretro i soveværelset

En vandseng er overraskende god! (foto sengespecialisten.dk)

En vandseng er overraskende god! (foto sengespecialisten.dk)

Mange lader tankerne falde tilbage på store soveværelsesmonstrummer fra 80’erne og 70’erne, når de i første omgang hører ordet vandseng. I flere årtier har vandsengen været på lidt af en retræte, hvor ord som ’miljøskadelig’ og ’upraktisk’ er blevet hvisket i krogene i takt med, at den gode gamle vandseng måtte se sin plads erobret af små fikse box-madrasser. Men kalenderen siger 2013, og vandsengen er kommet tilbage for at generobre sin position i danskernes soveværelser. Og vores gamle H20-ven har været i træningslejr og fremstår nu mere fiks, lækker og komfortabel end nogensinde før. Hos Akva tilbyder de vandsenge i de fedeste design, der på ingen måde emmer af 80’er-monstrum. Her er det rene linjer og smukt design, der er på dagsordenen. Og man kan sige, hvad man vil om vandsengen – komforten er sublim. Forestil dig, at underlaget indretter sig efter din rygs kurver hver eneste gang, du lægger dig til rette. Det er der ikke mange box-madrasser, der kan prale af.

Akva – lad vandsengen komme an på en prøve

Det kan selvfølgelig være svært at tage stilling til noget, man aldrig har prøvet og kun hørt om. Sådan er der nok mange, der har det med vandsengen. Det kan godt lyde en smule mystisk med en seng fyldt med vand, for kan der gå hul på den? Og skal vandet skiftes ud? Det er alt sammen naturlige spørgsmål, som din forhandler kan svare dig på uden den mindste tøven. Derfor er der heller ikke andet for end at komme afsted til din forhandler og lade vandsengen komme an på en prøve. Nogle forhandlere vil endda give dig en prøvesøvn, inden du træffer din endelige beslutning, men alt det kan du høre mere om hos din forhandler.

Klik her, og find stort udvalg i Akva

Share

2 Comments.[ Leave a comment ]

  1. […] Akva – vælg vandsengsretro i soveværelset […]

  2. […] Akva – vælg vandsengsretro i soveværelset […]

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>